Transportné a stacionárne chladenie Thermo King

V oblasti transportného chladenia, zastupujeme spoločnosť Thermo King a značku Frigoblock. Ponúkame predaj a profesionálny servis.

Spoločnosť Thermo King bola založená v roku 1938. V súčasnosti je celosvetovým lídrom vo výrobe chladiacich jednotiek do dopravných prostriedkov. Do jej portfólia patria predovšetkým: chladiace a vykurovacie jednotky pre cestné a železničné vozidlá a námorné kontajnery, ako aj klimatizačné systémy pre osobnú dopravu (cestnú aj železničnú).

Výrobky Thermo King sa vyrábajú v 13 moderných továrňach v 10 krajinách sveta. Využívajú pritom inovatívne technológie a patenty, ktoré sú ohľaduplné k životnému prostrediu. Sú charakteristické svojou spoľahlivosťou, jednoduchosťou obsluhy, technickou pokročilosťou a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Dodnes ich bolo na celom svete nainštalovaných viac ako milión.

Ponúkame chladiarenské agregáty všetkých výkonov, na všetky druhy úžitkových vozidiel a návesov – dodávky do 3,5t, nákladné vozidlá od 3,5t do 18t a návesy a prívesy do 24t.

  • naši odborníci Vám radi poradia s akýmkoľvek problémom v danej oblasti,
  • množstvo náhradných dielov na sklade,
  • ponúkame kvalitu za rozumné ceny,
  • záručný a pozáručný servis.

Pre užívateľov agregátov transportného chladenia sú pripravované špeciálne programy a medzinárodné dohody podporované THERMO KING, ktoré zaručujú servis 24 hodín, 7 dní v týždni po celej Európe v rovnakých podmienkach.

FRIGOBLOCK

Chladiace jednotky FRIGOBLOCK ponúkajú najvyšší chladiaci a ohrievací výkon vo svojej triede, a tiež najvyššiu rýchlosť prúdenia vzduchu. Vďaka tomu zaisťujú optimálne prepravné podmienky pre každý výrobok, a to aj v prípade častého otvárania dverí a vo viackomorových aplikáciách. Presne udržiavajú teplotu nákladu bez ohľadu na poveternostné podmienky.

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať:

Servis a náhradné diely: +421 904 424 224
Predaj nových chladiarenských jednotiek: +421 915 709 909